TRANSPORTER


Behöver du hjälp med transport av det vi tex. gräver bort eller ska leverera till bygget ? Här finns både lång yrkesmässig erfarenhet av körning med BE och CE behörighet och släp i olika storlekar som kan stå till ditt förfogande. Vi har både stora och små släp som har en lastvikt på upp till 2,2 ton, transport kan ske med öppet eller täckt släp och det finns även tippmöjlighet vid körning av t.ex. jord och grus. Transporter utföres i samband med arbete som vi utför hos er.
 
 

 

Det kan vara sten/jord/täckbark eller grus som ska till trädgården. Vi hämtar och levererar dit du vill ha det, med antingen 4-hjuling med litet tippsläp eller skottkärra sista biten om så krävs. Är det större mängder kör vi dit det med lastbil. Utläggning med t.ex. hjullastare som är liten och smidig.

Du kan även hyra släp under 3 timmar eller för ett helt dygn, se nedan för de släp som finns att tillgå:

  • Stort boggiesläp med höjbar kåpa L 5,2 m - B 1,92 m - H 1,7 m Används även som t.ex. täckt biltransport. Lastvikt 2,2 ton, totalvikt 3 ton 
  • Stort boggiesläp med eller utan gallergrindar. L 3,6 m - B 1,8 m. Lastvikt 2,3 ton, totalvikt 3,5 ton. Och givetvis tipp för att snabbt kunna lasta av det som är på.
  • Litet boggisläp med tipp som passar ATV, går även att dra med bil. L 2 m. - B 1,35 m.