TRÄDGÅRDSARBETE


Behöver du en extra hand med trädgårdsarbetet hemma, på företaget eller i bostadsrättsföreningen? Rent A Man kan hjälpa till med det mesta i trädgårdar och parker, vi har maskiner och utrustning som får jobbet snabbt gjort. Vi kan fungera som extra hjälp eller göra hela arbetet åt dig, det är helt och hållet upp till dig och dina behov!
 
 

Det finns alltid mycket att göra i trädgården, några uppgifter som vi gärna hjälper till med är gräsklippning, häckklippning, mossrivning, lövblåsning, grävning och mycket annat. När det gäller grävning har vi både liten eller stor maskin. Den lilla maskinen är mycket effektiv och tar sig fram på trånga och kniviga ställen, den är perfekt för dränering, markplanering, riva murar, ta upp stubbar och annan rördragning.

Vill du anlägga en ny trädgård eller göra om i din befintliga kan vi hjälpa till med alltifrån stenläggning av uppfarter och uteplatser till att bygga tralldäck eller altan. Vi har många års erfarenhet av stenläggning och kan hjälpa dig med idéer och råd, läs gärna mer om detta på sidan Stenläggning. Har du en befintlig uteplats så kan en tvättning med högtryckstvätt göra att det åter ser nytt och fräscht ut. Likaså kan trappan, uppfarten, tralldäcket, taket och även dina hängrännor och stuprör rengöras med högtryckstvätt.

 

TRÄDFÄLLNING

Rent A Man hjälper till att fälla träd, stora som små, krångliga och lätta. Träd som lutar åt fel håll eller där det inte finns utrymme för att fällas, där plockar vi ner dem bit för bit. Välj själv om ni vill behålla stammar eller få de bortkörda. Vill ni behålla stammarna kan vi såga upp dessa, klyva eller hyra ut vedklyv. Stubbfräsning kan ordnas.

 

SNÖRÖJNING

Vintertid erbjuder vi snöröjning, vi röjer allt från stora planer till mindre ytor. Vi hjälper gärna till med att rensa de vallar som kommunen lägger framför infarter. Till snöröjningen använder Rent A Man lastmaskin med vikplog, fyrhjuling med plog och snöslungor, hör av dig om du behöver backup med snöröjningen.