STENLÄGGNING & MURBYGGE


Vill du stenlägga delar av din tomt men tycker att det är omöjligt med den lutning din tomt har? Det är en enkel match för Rent A Man, vi kan bygga en stödmur och fylla med jord för att göra den plan eller kan vi också gräva ut och tömma tomten på onödig jord. Kontakta oss för att få ett utlåtande på vad som är bäst för just din tomt!
 
 

Vi kan stenlägga stora som små ytor, allt ifrån garageuppfarter till smala gångar. Vi bygger murar för att stödja lutande tomter, anlägger trappor sammankopplat med mur, rensar slänter och fyller med sjösten, singel eller annan typ av dekorsten, ramar in en rabatt eller kanske göra en helt egen soptunneplats med tillgång från två håll. Möjligheterna är många!

Har din tomt en lutning som du vill få plan för att kunna utnyttja den till fullo, då kan vi fylla den till rätt nivå. Vi har både grävmaskiner och stora släp som klarar av att transportera stora mängder av jord från inköpsstället och ända in i din trädgård.

Börjar din gamla stenlagda garageuppfart bli ojämn och se sliten och tråkig ut, känner du att det börjar bli dags att göra om den? Vi kan med stor eller liten grävmaskin ta bort den gamla stenläggningen och lägga dit ny marksten som kommer att göra att din uppfart åter blir plan och ser inbjudande ut.Om du hellre skulle vilja asfaltera din garageuppfart eller delar av den så kan vi även lösa detta.

Stora stenar eller berg. Om ni inte efterfrågar traditionell sprängning med tillstånd och besiktningar har vi ett alternativ. Vi spräcker med "Snigeldynamit" och Simplex, som är en krutladdning. Om man kombinerar dessa slipper man att använda så mycket krutladdningar. Berg kan bete sig på olika sätt beroende på hur bra sammansatt det är. Finns det kanter att spräcka emot är de betydligt smidigare än tex. flatberg / berghäll. En normal etablering kostar från 10000 kr. Där tillkommer arbete med att borra och fylla i spräckmedel. Rensning av spräckt berg och förflyttning när allt berg är uppdelat. Är berget från 3m2 och uppåt krävs det i regel större maskiner för att bearbeta så effektivt som möjligt.  

Ring eller maila din förfrågning så ska vi finna en lösning!