REPARATIONER & FELSÖKNING


Att hitta orsaken till att det regnar in, en trappa av betong som behöver några nya steg eller ett räcke som är glapp, trasig strömbrytare eller kontakt. Hör av dig när det är något som krånglar, det kanske är enklare än vad du tror att lösa det hela. 
 
 

Enklare saker med din bil, dator, gräsklippare, inställningar på din tv. Det kostar inget att fråga, mailar du och skickar bilder kan det ofta gå att bedöma utan att ens titta i förväg på plats, det sparar värdefull tid.

Har kylen eller kanske tvättmaskinen gått sönder eller börjar bli gammal? Rent A Man har bra kontakt med servicetekniker till många kända märken när det gäller vitvaror om du vill reparera.

 

Avloppsproblem? Vi spolar, rensar och byter rör om så krävs.

Läckande vatten från rör eller dåligt flöde/stopp i avlopp? Det är oftast problem att åtgärda. Med vatten-jet löser vi de flesta proppar och rensar igensatta rör. Rensning och spolning med högtryck in i avloppsrör, med högtryck kan vi gå in genom handfatsavlopp, köksavlopp, toaletter, rensluckor, de flesta sorters brunnar och även dra isär rör för att kunna spola. Mycket effektivt och den bästa lösningen förutom att byta sina rör. Våtsugare medföljer och används vid behov. Vid behov av spolbil finns samarbete med lokala entreprenörer.