BYGG OCH UNDERHÅLL


Ska du göra om hemma och vill ha en person som ger dig tips om vad du behöver göra under resans gång eller vill du ha någon som gör jobbet helt och hållet åt dig? Du har kanske påbörjat men inte kan eller orkar slutföra ditt projekt. Här finns flerårig erfarenhet inom ombyggnad, renovering, nybyggnation och det finns kontaktnät och samordningsmöjligheter.
 
 

Det kan vara allt ifrån större byggprojekt som att bygga en uteplats, riva ut och renovera ett badrum, sätta upp en vägg och få den tapetserad till lite mindre arbeten som uppsättning av markiser eller att sätta dit golv- och kantlist. Stora som små jobb kan göras självständigt av Rent A Man eller tillsammans med dig som kund. Med hjälp av Rent A Man kan du vara delaktig och få goda råd om hur du ska utföra olika moment under arbetets gång. Du har idén och vi har lösningen.

Hos Rent A Man finns erfarenhet av gjutning, uppregling och dränering, bygga altan, staket, badrum/stambyte och rördragning, kakla, markarbete m.m. Vi har erfarenhet av grävmaskin och lastmaskiner. Vi kan utföra reparationer av det mesta i din bostad, anlita Rent A Man och det blir snart gjort!

Gör din förfrågan på mail eller telefon.

 

TAKTVÄTT

Om ditt tak har mossa eller andra avlagringar går det att ta bort med taktvätt, vilket är hyfsat billigt och bra alternativ till takkonservering eller byte. Fördelarna är många, bland annat blir taket snyggare och du slipper rensa silarna som blir täppta av mossa. Med kemisk efterbehandling blir taket ännu snyggare och skillnaden mellan konservering och tvätt blir inte så stor, bara på priset. Rengöring av hängrännor grovstädning i trädgård och bortforsling av mossa och skräp ingår. 

Vi erbjuder även målning av takpannor, vilket gör att taket verkligen får ett nytt utseende. Svårt att skilja ett nylagt tak mot ett bra nymålat.

 

HUSHÅLL

All hjälp du behöver några timmar i månaden för att få den ordning du vill ha (alltjänst / hemtjänst, enligt schema eller när du ringer). Allt för att det ska vara ett smidigt boende för dig. Här nedan följer några exempel på vad Rent A Man kan hjälpa till med i ditt hushåll:

  • Grovstäda/dammsugning, utrensning
  • Tvätta uteplats, mm.
  • Vattna blommor och trädgård
  • Översyn när ni t.ex. är bortresta
  • Uppsättning av gardiner, lampor, hyllor, vägg-TV, tavlor, m.m.
  • Bra samarbetspartner när det gäller flyttstädning.
  • Klottersanering.
  • Fönstertvätt på hög höjd.